Friss kommentek

Naptár

április 2014
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  <
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30


----------------------------------...........

..........

| More
fogadastipp@gmail.com

A felkészülés jegyében

2014.03.05. 00:01 | 1x2 | 12 komment

A mai nap kis millió barátságos meccset játszanak a felkészül jegyében. Ebből mazsoláztam össze két kötést, fogadjátok szeretettel.


Magyarország - Finnország 1X odds 1.30
Ausztria - Uruguay  Uruguay kapott gól nélkül nem odds 1.44
Franciaország - Hollandia  G/G 1.83
odds 3.44

Hát akkor Magyarország újra megpróbálja és remélem most sikerrel is járunk. Pintért ha nem is szereti mindenki, odaadását és elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen. Szívem szerint sima hazaiba húznám ezt a meccset, viszont a válogatott keret komoly változósokon ment át. Nem lenne egyáltalán meglepő, ha döcögősen indulna a Pintér éra. 1X-re mindenképp jónak tartom a válogatottat. Hajrá Magyarok!!!

Az Ausztria - Uruguay meccset érzem neccesnek, mert az uruk bivaly erősek. Az osztrák válogatottban van spiritusz, játszani akarnak és legyen bármi az eredmény, szerintem beveszik a dél amerikaik kapuját.
Ha a Franciaország - Hollandia meccs egy komoly tét meccs lenne, akkor elgondolkodnék jobban ezen a tippen, de szerintem akkor is vállalható lenne az, hogy mindkét csapat szerez gólt. Olyan tűzerő van mindkét oldalon, hogy egyik fél kapuja sem marad érintetlen.


Belgium - Elefántcsontpart H 1.66
Németország - Chile   H 1.44
Dél-Afrika - Brazília   V 1.22
odds 2.94

Ezt a kötést jóval erősebbnek érzem és szerintem nincs benne buktató. A Belga csapat bombaerős, olyan garnitúra jött össze ebben a csapatban, hogy nagyot alkothatnak még a világbajnokságon is. Hazard, Kompany,Dembélé, Lukaku,Mirallas, Benteke és az szinte az egész keretet fellehetne sorolni. Piszok egy sikerre éhes banda ez, simán elverik a szebb napokat is megélt elefántokat.

Németország az Németország, mindig és mindenki ellen kötelező győzniük. Joachim Löw 23 fős kerete még nem végleges, aki nem úgy teljesít kimarad  "Az óra ketyeg" hogy pontosan idézzek a pár nap ellejtett nyilatkozatából. A Chile csapatot nem szabad leírni, piszok egy szívós csat az övék. Az elmúlt 14 hónapban mindössze kétszer kapott ki (Perutól 1-0-ra, Brazíliától 2-1-re), háromszor játszott döntetlent (Brazília, Spanyolország és Ecuador ellen), és tízszer győzött, tavaly novemberben például a Wembleyben verte 2-0-ra az angolokat.  Stuttgartban azért elcsúsznak, ha nagy harc árán is.
A Dél-Afrika - Brazília egy könnyű hakninak tűnik, pedig nem az. A Brazilok mint házigazdák, nem játszottak selejtező meccseket, ezeken a barátságos meccseken kell összerakni a világverő válogatott. Hogy sikerül e? Azt nem tudom, de a mai meccsel alig ha lesz probléma.

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Sheffield Utd - Peterborough 2.25 3.50 3.40

2014.03.04. 00:01 | 1x2 | 2 komment


Sheffield Utd - Peterborough 2.25 3.50 3.40    

Egy angol első ligás mérkőzés a mai célpont, pedig nem úgy indult, hogy erről fogok írni. A Brest - Angers francia kettes meccs volt az első számú kiszemelt, de találtam itt egy érdekes dolgot, ami átcsalogatott erre a mérkőzésre. A középmezőnyhöz tartozó  Sheffield Utd öt győzelmet hozott le zsinórban, ráadásul kapott gól nélkül! Na ez fogott meg.
Milton Keynes - Sheffield Utd    0:1
Colchester- Sheffield Utd    0:1
Sheffield Utd - Bristol City    3:0
Gillingham - Sheffield Utd    0:1
Sheffield Utd - Shrewsbury    2:0
Ez igen, ezt nevezem, erre az eredménysorra bárki büszke lehetne, hát még egy olyan csapat aki az angol liga 12-ik helyén szerénykedik. A Sheffield Utd a tavalyi ötödik helyezéshez képest sokat rontott és idén aligha végez a Play offs helyek egyikén. Van 41 pontjuk és egy 11/8/13-as eredménysoruk.

pet.jpg

A Peterborough újoncként kezdi a mezőnyben, bár nem szokták ezt arra mondani, aki felűről bukik le.
Viszont egész jól nyomják idén és a hatodik rájátszást érő helyen állnak. Van 52 pontjuk és mellé egy 16/4/12-es eredménysoruk. A formájuk is csak gyenge közepes és el is veszítették az utolsó meccsüket Crawley Town-ban.
Crawley Town - Peterborough   1:0
Stevenage - Peterborough       0:1
Peterborough - Walsall               0:0
Leyton Orient - Peterborough    1:2
Oldham - Peterborough           5:4  
Na mármost a józan paraszti ész azt diktálja, hogy ezen a meccsen be kéne X-elni a Sheffield Utd győzelmet. Bomba formában vannak és kapott gólok nélkül hozzák sorozatosan a győzelmeket. Nem is tökölnék egy percig sem, ha csak a tippmixen volna lehetőségem tippelni, behúznám simán hazaira.

Kicsit tovább gondoltam és úgy gondolom van egy jobb tipp is erre a mérkőzésre. Sőt abban sem vagyok már biztos, hogy lejön a mérkőzés hazaiban. Túl szép ez az eredménysor ahhoz, hogy tovább szaporodjon. Ráadásul a hétvégén fontos FA-kupa negyedöntőt játszik a Sheffield Utd a Charlton ellen. Arra gondoltam, hogy ezt a meccset nem hozzák le a hazaiak kapott gól nélkül és beszúrok egy mindkét csapat szerez gólt tippet 1.80-as oddsért. A Peterborough nem szerepel rosszul idegenbe 7/2/8 és a gólokkal sem fukarkodik. 17 meccs alatt 31 gólt vágtak idegenbe ami a második legjobb és megközelíti a kettes átlagot. A  A Peterborough 17 idegenbeli meccséből, mindössze két olyan találkozó volt ahol nem találtak a kapuba. A Sheffield Utd már öt meccse nem kapott gólt, hát itt az ideje és ettől függetlenül még győzhetnek is miattam.

Tipp:Mindkét csapat szerez gólt odds 1.80

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Lens -Tours 1.75 3.30 5.25

2014.03.03. 00:01 | 1x2 | 4 kommentEléggé behatárolt a mai kínálat, de talán ezt a meccset lelehet hozatni hazai győzelemmel. Legalább is én így gondolom, de majd meglátjuk, hogy gondolják a csapatok. A Lens a 2010/11-es szezonban mondott búcsút az első osztálynak és volt két igen csak elfecsérelt szezonjuk, mindkétszer a 12-ik helyen végeztek. Az idei szezont új edzővel kezdte a csapat és Antoine Kombouaré szemel láthatóan összekapta a patinás csapatot.
Rá kell csak nézni a tabellára, mert már nem a mezőny második felébe kell őket keresni, hanem a mezőny elején.

Jelenleg  44 ponttal és 12/8/5-ös eredménysorral a harmadik helyen állnak. Ezzel a teljesítménnyel újra meglehet pályázni az elő osztályt. Az elmúlt hetekben veszélybe került nekik még a dobog is. Három meccset is nyeretlenül vívtak meg, de a legutóbbi fordulóban megrázták magukat és idegenben gyűjtötték be a három pontot.
Creteil - Lens    2:3
Lens - Le Havre    1:1
Troyes - Lens    1:0
Lens - Laval    0:0
Auxerre - Lens    1:2A Tours már évek óta a jó középcsapat szerepében díszeleg és valószínűleg idén sem futja többre.
Jelenleg is mindössze a kilencedik helyen állnak. Van a csapat neve mögött 38 pont és egy 11/5/9-es eredménysor. Némileg hasonlat van két csapat formája közt, a Tours is nyerni tudta az ezt megelőző fordulót és előtt lehoztak három nyeretlen mérkőzést. Csak hogy nekik az a három mérkőzés, kivétel nélkül vereséggel végződött.
Tours     - Dijon            1:0
Istres - Tours              1:0
Tours - Nancy             1:3
 Nimes  - Tours            3:0
 Tours - Chateauroux    5:2
Idegenben 4/1/8-as eredménysort tudnak felmutatni. Jó hír, hogy ritkán játszanak X-et, vagy nyernek vagy vereséget szenvednek. A tabella szerinte ez utóbbit eredménnyel végződik kirándulásik java része. Az utolsó négy idegenbeli meccsükön nem sikerült pontot szerezniük még gólt is alig.
Istres - Tours     1:0
Nimes  - Tours      3:0
Niort - Tours     3:2
Arles - Tours     1:0
Viszont ott a párásítás másik felén meg a hazai eredménysor hagy kivetni valót maga után. A Lens 7/4/1-es hazai mérleg nem mondható rossznak, de azért elájulni sem kell tőle. Ez a kép sokkal jobb is lehetne ha az elmúlt haza meccsei közül egyet is behúzott volna. Ugyan is az helyzet, hogy a Lens négy hazai mecset vívott meg nyeretlenül, egy vereség után három X következett.
Lens - Le Havre    1:1
Lens - Laval    0:0
Lens- Dijon            2:2
Lens - Istres    1:2
Ez hazai nyeretlenség igen csak hosszúra sikeredett. Az idei évben erre nem is került még sor, legutóbb tavaly november 23-án örülhetek Lens hívek a 3 hazai pontnak, a Chateauroux 2:0-ás legyőzőse lakalmából.

Röviden összefoglalva adott egy acélos csapat aki a feljutásért harcol. A másik oldalon egy közép csapat, akik nem igazán vannak nagy formában. A Lens csapata hónapok óta frusztrált, mert nem tud nyerni hazai pályán. Meddig lehet egy feljutni kőszülő csapat hazai pályán nyeretlen? Itt az idő letudni ezt a hónapok óta tartó hazai nyeretlenséget.

Tipp: Lens odds 1.75

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Tavaszi hadjárat.

2014.02.28. 23:24 | 1x2 | 8 komment


A mai fő tippsorom kétnaposra sikeredett, remélem nem kell
már ma este kukázni :)
Három általam nagyra tartott csapat góljaira szeretnék fogadni. A hármaskötést két német bajnokiból és a vasárnap délutáni spanyol rangadó góljaiból tornáztam össze (odds 4.12)
A főszereplők a következők.

Borussia Dortmund - Nürnberg
Bayern München - Schalke 04
Atletico Madrid - Real Madrid

Nem fogok nagy elemzésbe bocsátkozni, feleséges is lenne. A Dortmund jó passzba kerül a Szentpéterváron, négy gólt hintett játszi könnyedséggel. Nekem ennek ma fele is elég lesz, a Nürnberg hálóját ennyiszer minimum megzörrentik.
Tipp: Dortmund 1.5 felett odds 1.25

Ki tud ellenállni a Bayern München 2.77-es gólátlagának? A Hét közben hat góllal földbe döngölt Schalke szerintem biztos nem. Hat kapott gólt azért ma nem vállalok be, bár nagyon csábító München 5.5 gól felettre kapható 11.00-es odds. Ennek ma töredékéből is jó üzletet lehet csinálni.
Három gólt szerintem bőven berámolnak a Müncheni mészárok.
Tipp: Bayern München 2.5 felett odds 1.72

Ha sikeresen megélte a két német tipp a vasárnapot, akkor joggal bízhatok a Real Madrid góljaiban is.
A város ragadók itt is nagy presztízs csaták, nincs helye semmiféle lázazásnak, ki kell szolgálni Madrid megosztott népét. Aki látta mit művelt hét közben a Real Madrid Gelsenkirchenben ,az tudja, hogy ma is tarolni fognak. Két gólt minimum várok a királyi gárdától.
Tipp: Real Madrid 1.5 felett odds 1.90

A három gólos tippből egy 4.12-es odds dobbot ki a számoló gép.
 

    Kezdetét veszi a tavaszi hadjárat, a drágalátos és utánozhatatlan magyar bajnokságban is.Hát akkor illik erre is fabrikálni valami tippfélét. Három mérkőzést választottam amiből egy 4.71-es odds kerekedett. Tudom tudom, a tippmixen a világon egyedüli módon, 5-ös kötés korlátozza a magyar meccsekre való fogadást. A megoldás úgy is tudjátok.
Na szóval ez kötés is kétnaposra sikeredet, a főszereplő párosítások a következők.
Haladás - MTK Budapest
Pécs - Videoton
Diósgyőr - Debrecen

Talán nem is kell mondanom mit tippelek a Haladás - MTK meccsre. Sosem tennék rá mást mind hazai győzelmet, de még akkor sem ha más csapat nevétől dobbanna meg a szívem.
Tipp: Haladás odds 1.80 (Hajrá Hali)

A letaglózott romokba heverő Pécsi csapatot, simán verni fogja a Videoton erről felesleges is több szót ejteni.
Tipp: Videoton odds 1.66

A nagy érdeklődésre számító keleti rangadó igazi csemege lesz vasárnap. A Diósgyőr nekifeszül és szerintem  jó eredményt fog elérni a tabellát vezető Debrecen ellen. A szurkolók és csapat nagyon készül egykori szeretett kapusuk búcsúsztatására. Mentálisan messze a Debrecen fölé fognak nőni, ami minimum a pontszerzéshez elég lesz, de szerintem a győzelemhez is.
A tippel azért óvatosan bánok, az 1X is szépen hoz konyhára.
Tipp: Diósgyőr 1X odds 1.57

A három esemény kiad egy 4.71-es oddsot.

Vészforgató könyv is készült, ha elhullnak a tippek ment közben. Ha ne adj isten így alakul, akkor a két vasárnapi tippet rakom egymás mellé. A Real Madrid legalább két gólját és Diósgyőri 1X-et. Ha jön a tipp és jól menedzseltük a két kötésre pénzünket, akkor ezzel még meglehet menteni a hétvégét (odds 2.98). Ha nem jön, akkor bukóvári volt számomra a hétvégi fogadási kalandozás, volt már ilyen nem egyszer :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
barca111 mai tippje

Cambridge Utd -Kidderminster

Elérkezett a szombat, de én mégse a nagy csapatokat részesítem ma előnyben, hanem megpróbálom felhívni a figyelmeteket, egy kisebb csapatra. Nos!
Az eddig nagyon kiegyensúlyozott formában játszó Cambridge United fogadja a Kidderminster csapatát. Az, hogy a hazaik formája mitől esett ekkorát, nem sikerült kiderítenem, de nekem nagyon böki a szemem, hogy 6 mérkőzés óta nyeretlenek, és mindössze 2 gólt rúgtak. A hazai mérlegük 100 %-os volt, de az utolsó 3 hazai meccsükön most nem tudtak nyerni (1D,2V). Én nem hiszem, hogy az a csapat, aki hazai közönség előtt 12 meccset lejátszva, mindegyiket meg tudta nyerni, hogy most a 4. hazai találkozón se szerezzen 3 pontot.
A hazai győzelemre és feltámadásra nagyon jó ellenfélként megkapták a Kidderminster csapatát, akik aztán idegenben elég gyenge teljesítményre képesek. A bajnokságban 8 meccs óta nyeretlenek idegenben ( 2D,6V). Ennél nagyobb esélye nem lesz a hazaiaknak észhez térni, mert ha nem szedik össze magukat veszélybe kerülhet a feljutási esélyük. Én nagyon remélem, hogy Appiah és Barry összeszedik magukat, és rúgnak pár gólt. Tegyük még hozzá, hogy a hazai csapat védelme a legstabilabb a bajnokságban 31 meccsen 18 gólt kaptak, ez azt jelenti, hogy 0-59 gólt kapnak meccsenként. Hazai pályán 15 meccsen 5 gólt kaptak, ez 0,3 gól/hazai meccs. Ma szerintem ha kapnak is, akkor is max egyet, és remélem 2 vel válaszolnak.

Tippem: Cambridge odds 1.90
Bátor tipp : 2,5 alatt és hazai odds 4.00

Atletico Madrid - Real Madrid

A madridi derbi, most fontosabb a Realnak, mint eddig bármikor. Ha még csak ideiglenesen is, de sikerül 6 pont előnyt szereznie a Barcelona előtt. A királyiak pazar formában vannak, Németországban a Schalkét verték 1-6-ra ami nem kis fegyvertény. Ennél már csak az egymás elleni mérlegük kiemelkedő. Az utolsó 8 egymás elleni meccsét megnyerte IDEGENBEN a Real, és ez most fontosabb mint azok. A játékosok a német siker után nagyon magabiztosak, éheznek az ujjabb sikerre, és erre szerintem a gyenge Atletico ellen van esély. Szóval hajrá Madrid.

Tippjeim: Nyer a Real 2.05
1,5 felett rúg a Real 1.90
-1 nyer a Real 3.40
Csak az egyik csapat szerez gólt 2.10
Végeredmény: 0-2 10.00

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Angers - Troyes 2.10 3.10 3.75

2014.02.28. 00:01 | 1x2 | 11 komment

 
Angers - Troyes   2.10  3.10  3.75

A hazai csapat ebben a szezonban kacérkodik a feljutással. A második helyen állnak 44 ponttal, és 4 egységgel vannak lemaradva az első helyezett a Metz csapatától.
Ráadásul van még egy elmaradt mérkőzésük a kiesé helyen álló Brest csapatával, amit jó esélyes szintén három pontra válthatnak. Az Angers (12/8/4) az egyik legmasszívabb csapat. 24 forduló alatt mindössze négyszer szenvedtek vereséget.


Nem szereznek nagy győzelmeket, de rendre jól jönnek ki a mérkőzésekből.
A 33:23-as gólárunyak, igen csak átlagos, de  jól sáfárkodnak a kevés rúgott góllal is.
Tavaly december elején kaptak ki utoljára, a formájuk ettől függetlenül igen csak változatos. Döntetlenek és győzelmek váltják egymást menetrendszerűen.
Auxerre - Angers        1:2
 Angers - Laval            1:1
Angers - CA Bastia    1:0
 Angers - Dijon            0:0
Chateauroux - Angers    0:1     
Angers - Nancy            1:1
Ha folytatják az idei menetrendet, akkor most egy döntetlennek kellene következni.
Hát én most ennek a régóta tartó, váltakozó eredménysornak szeretnék véget vetni.

A Troyes nem igazán tudta kiheverni az első osztályból történő kiesést. Az azonnali visszajutásuknak már alighanem lőttek. Szépen beleszürkültek a másodosztály középmezőnyébe. jelenleg a kilencedik helyen állnak 35 ponttal, 10/5/10-es eredménysorral. Ez a 10 vereség nagyon sok, még a kieső helyen álló Brest sem kapott ki többször. A döntetlenekben van a titok nyitja, mivel a mezőnyhöz képest nagyon kevés döntetlent játszottak (5).
A formájuk, viszont egész jó, mindössze egy vereséget szenvedtek az elmúlt öt meccsen és háromszor is győztesen hagyták el a pályát.
Troyes - Nancy            2:0
Chateauroux - Troyes    2:1
Troyes - Lens            1:0
Caen - Troyes            1:1
Troyes - Nimes            2:1
Vendégként viszont nem sokra futja nekik, mindössze kétszer diadalmaskodtak házon kívül 2/3/7. Az Angers hazai mérlege 6/4/2. Ez sem túl fényes és ezen az elmúlt  öt hazai meccse rontottak nagyot, hiszen csak egyszer sikerült behúzniuk a 3 pontot.
Fordított párosításban 3:3-as döntetlenre végeztek, ma viszont nem várok ennyi gólt és döntetlent sem. Szerény véleményem szerint egy szűk hazai győzelem várható.

Tipp: Angers odds 2.10

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Ezek kurvára szeretnek focizni.

2014.02.27. 00:01 | 1x2 | 19 komment
Messze kerüljétek az Európa ligát, ezt már régóta harsogom. Ha valahol nem lehet biztosra menni, akkor az az EL. Jó ideje megfigyelhető, hogy meglepetés, meglepetés hátán, ez jellemzi a kisebbik sorozatot. Nézzük csak a múltheti eredményeket, amin igazából nem sok meglepetés volt. Viszont baromira nem volt fogadó barát, ha csak az ember nem X-re játszott, mert akkor jó esélye mehetett a pénztárhoz. A 16 mérkőzésből, mindössze két hazai győzelem született, de volt mellette nyolc döntetlen :)

Két meccset választottam, remélem egyik sem fullad döntetlenbe.
Lyon - Ch.Odessa   1.53 4.33  7.00
Salzburg - Ajax   1.57 4.33 6.25

Ha a Lyon elverekedte már idáig magát, akkor szerintem most sem veszik fél válról a meccset, de nem vették félváról a csoport meccseket sem.
Magabiztosan veretlenül nyerték 3 ponttal a többiek előtt. A bajnokságban nem lehetnek vérmes reményeik, talán egy harmadik helyre odaérhetnek, de jó eséllyel onnan is lecsúsznak. Itt viszont még bőven van keresnivalójuk, ez a továbbjutás egy karnyújtásnyira van. Az elő meccset Odesszában közel 30 ezer ember előtt 0:0-ás döntetlenre hozták, pedig nem lehetett egy könnyű kirándulás. Jó kis ukrán csapatok vannak de, az Odessa csak negyedik-ötödik a sorban és ne menjünk el a külső körülmények mellett sem. Az országban forradalmi hangulat uralkodik és a bajnokság folytatása is a levegőben lóg. A 0:0-ás első meccs eredménye miatt nem jó a franciáknak döntetlenre játszani, mert ha az X nem 0:0, akkor az ukránok lépnek tovább, tehát nagyon csak kívánatos az a hazai győzelem.

Tipp:Lyon odds 1.53

Érdekes mérkőzés lehet a Salzburg - Ajax találkozó. Már az első meccset is kinéztem magamnak egy 2.5 overre de végül is nem tette meg (sajna). Viszont azt sem mondhatnám, hogy arra az eredményre számítottam, ami végül is kikerekedett belőle. A Salzburg úgy berántotta a győzelmet, hogy az Amsterdam aréna szurkolói, talán már az első félidő után búslakodva haza slattyogtak. Ugyan is a Salzburg már 45 perc játék után 3:0-ás vezetést szerzett. Jó lenne tudni, hogy az Ajax ennyire nem akarta ezt a meccset, vagy a Salzburg volt ennyire lehengerlő? Valószínűleg a két kérdés között van az igazság. Ez a továbbjutás már elúszott, ebben már egészen biztosak lehetnek Amszterdamban. Alig ha fognak nagy erőket és komoly odaadást felvonultatni a ma mérkőzésre, inkább a bajnoki aranyra koncentrálnak, ami egyre elérhetőbb közelségbe került.
Azt lehet észre venni a Salzburg eredményeiből, hogy ezek kurvára szeretnek focizni, már bocsánat a kifejezésért. Parádéznak minden frontot és a bajnokságot is vagy 20 pontos előnnyel vezetik.
Idén négy bajnokit játszottak.     
Salzburg - Admira     6:1
Sturm Graz - Salzburg    1:4
Salzburg - Grödig      6:0
Neustadt - Salzburg    1:5
Bónuszként még beékelődik még ide, a 3:0-ás Amszterdami győzelem. Ezek ma is győzni fognak, nyakamat teszem rá és Gulácsi Péter személyében magyar érdekeltség is lesz a nyolc között.

Tipp: Salzburg odds 1.57

Ha a két meccset összeszorozzuk egy 2.40-es oddsot foghatunk.

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Vendég gólok mindenek felett.

2014.02.26. 00:01 | 1x2 | 9 komment


Ami két Bl meccsre, két hasonszőrű tippet rakok, mondhatnám minden hitem a vendég gólokban van.
Galatasaray -  Chelsea   4.33 3.40  2.00
Schalke 04 - Real Madrid 7.50  5.00  1.45    

Kisregényt lehetne írni mindkét meccsről, mind a négy csapatról. Nem teszem, ha túl hosszú úgysem olvassa el a kutya sem :) Ma rövidre fogom a mondandóm, a lényeg meg úgy is tippjeim lesznek. Mindkét meccsen vendég győzelmet várok, ebből sem csinálok titkot, de a tippemhez a vendég győzelem sem feltétlen szükséges. Azt gondolom, hogy Chelsea legalább két gólt rúg és a Real Madrid sem áll meg három alatt. A Galatasaray kemény dió főleg ha otthon kell ellen játszani, de az igazán komoly csapatok ellen kevés a török armada. Bízok egy hazai gólban és ha Galat rúgni fog, akkor az angoloknak legalább kettőt kell a győzelem eléréséhez, de az is benne van a pakliba, hogy egy taktikus 0:2-vel mennek hazai a Londoni kék.

A Schalke  - Real Madrid találkozó egész más jellegű lehet. Nem tartom kizártnak, hogy  egy gólzáporos találkozó elé nézhetünk, ahol mindkét csapat többször is betalál a hálóba. Nálam a Madrid az abszolúte favorit és Németországba is képesnek tarom őket egy nagy arányú győzelemre.

Ha a Real Madrid három gólt tud rúgni akkor foghatunk egy 2.25-ös oddsot. Két Chelsea gólért meg egy szintén szép 2.10-est. Ha a kettőt összegyúrjuk, akkor egy szépséges 4.72-es szorzó lehet a jutalom.

Viszont én még sem ezt ajánlom, hisz könnyen kukába mehet bármelyik tipp a kettő közül.  Szerintem az a bizottságos megoldás, ha külön külön pakoljuk meg őket egyenlő téttel. Ha az egyik bejön, már nem érhet kár és minimális pluszba lehet zárni a napot. Ha mindkettő bejön, akkor nagy nagy HAPPY. Ha egyik sem, amit azért kétlek, akkor lehet szidni engem :)

Tipp: Chelsea  1.5 felett odds 2.10
Tipp: Real  Madrid 2.5 felett odds 2.25

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Keddi Bl duplázás.

2014.02.25. 00:01 | 1x2 | 21 kommentA mi két  BL meccsre, egy egyszerűnek kinéző duplázással ugrok neki. Nem tudom mi lesz belőle de beleteszem minden reményem és öreganyám nyugdíját.

Na szóval az elmúlt heti forduló nem szólt másról, mint a vendég csapatok tündöklésről.
AC Milan - Atletico Madrid    0:1    
Arsenal - Bayern München    0:2
Leverkusen - PSG                    0:4    
Manchester City - Barcelona    0:2


Négy meccs, négy vendég győzelem. 11 rúgott vendég gól és sehol egy árva hazai gól. Ez szinte hihetetlen, olyan csapatok mint a Milan a Leverkusen az Arsenal és még a Man City sem tudott hazai pályán gólt rúgni.  Ezt hazai góltanálság nem mehet tovább, mert ha ma nem találnak be a hazai a csapatok, akkor a holnap a Real Madrid és Chelsea vendégjátékánál erre még kevesebb esélyt látok.

Szóval ma feltett szándékom, hogy gólt rúgatok a két hazai csapattal, történetesen az Olimpiakosszal és a Szentpétervárral.

A Zenit - Dortmund meccs végett is van miért aggódni mindkét félnek. A Dortmund olyan pocsékul játszott a hétvégén, hogy a kieső helyen álló Hamburger is 3:0-ra verte őket.
A Zenitnél meg az gond, hogy nincs játékba csapat, december eleje óta áll a bajnokság. Nehéz így játszaniuk és bizonyára bőven megfog látszódni a játékukon is. Viszont Oroszországba mindenki remegő lábakkal érkezik, a hazai pálya itt hatványozottan igaz. Nálam még is a Dortmund a meccs esélyese, de nem megy haza kapott gól nélkül.
Tipp: Dortmund kapott gól nélkül nem odds 1.40
 
Olympiakos - Manchester United meccs is hasonlít valamelyest az előző találkozóra.  Itt is esélyesebbnek tartom a vendégeket és nem lepne meg a sima vendég győzelem, de a görögök is beköszönnek, abban szinte biztos vagyok. A két bajnokságot képtelenség összehasonlítani, nem is szabad. Az viszont tény, hogy az elmúlt 15 év leggyengébb Manchesteri csapat látogat gorögországba. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a görgök minden hazai meccsükön képesek voltak gólt lőni és olyan hazai bajnoki mérleggel rendelkeznek, hogy az megsüvegelendő. 13/0/0 és 43:7-es gólarány.
Tipp: Manchester United kapott gól nélkül nem odds 1.50

A két hazai gól kitesz egy 2.09-es oddsot.

Hoz e meglepetést a hétfői török bajnoki?

2014.02.24. 00:01 | 1x2 | 15 komment


Elazigspor - Fenerbahce   6.50 4.50  1.44

Mára ezt a török összecsapást választottam, ahol meglepetés szagot érzek. Ezt azért mondom, mielőtt valaki csak azért nem olvasná tovább, mert azt gondolja sima vendég győzelem a tippem.

Három másik tippet látok jónak, amik jobb oddsal vannak felruházva mint a Fener győzelem és nem zárja ki azt a lehetőséget sem. Na de erről majd később. A Fener 3 pontos előnnyel vezeti a tabellát úgy, hogy a Galata és Besiktas is lejátszotta már az e hétre kiírt meccsét. Újra nyugodtak lehetnek a Fener háza táján, mert kijöttek a gödörből, két nem várt vereségbe is belefutottak az elmúlt hetekben, de legutóbb sikerült javítaniuk.
Fenerbahce -Kasimpasa      2:1
Sivasspor - Fenerbahce      2:0
Eskisehirspor - Fenerbahce    2:1
Fenerbahce - Konyaspor    2:1
Fenerbahce - Kayserispor    5:1
  
Ezt a meccset igazából a  Elazigspor csapata végett választottam. Akik jelenleg a 15-ik helyen állnak és remek formájuknak köszönhetően elmozdultak a kiesé helyről. Nézzétek csak az elmúlt öt meccsüket. Négy győzelem és egy vereség.
Konyaspor - Elazigspor            2:3
Elazigspor - Kayserispor      3:0
Karabukspor - Elazigspor    3:1
Elazigspor - Akhisar Belediye    2:1
Elazigspor - Rizespor            1:0
Ha ez a forma és az a tudta, hogy elkerültek a kieső helyről, nem hoz hihetetlen önbizalmat a csapatnak, akkor semmi. Persze ez még akkor is kevés lehet egy Fener kaliberű csapat ellen és még mindig őket tartom a meccs esélyesének. Viszont alázásról szerintem semmiképp sem lesz szó, ezért is az egyik legjobb tipp lehet az +1.5 ázsiai hendikepes előny a Elazigspor részére. Ez azt jelenti, hogy belefér még egy, egy gólos verség is és még is kapok egy 1.55-ös oddsot. Az, hogy jön a mindkét csapat szerez gólt, az talán a legvalószínűbb. A  Elazigspor kettesével, hármasával szórja gólokat mostanság az eredménytől függetlenül és persze a Fener gólszerzésében is biztosak lehetünk. Ha ezt mind összegyúrjuk akkor a 2.5 over megint csak jó ötletnek tűnik.

Tipp:Elazigspor +1.5 ázsiai hendikep odds 1.55
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt odds 1.72
Tipp: 2.5 over odds 1.65 


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
barca111 mai tippje

Parma - Fiorentina

Ma rendezik az utolsó fordulót az olasz bajnokságban, ahol a Fiorentinát fogadja a Parma csapata. Meglepetésekkel tarkított bajnoki forduló tellett el, ahol az Inter és az Udinese se tudott 3 pontot szerezni. Szerintem ez lesz a következő olyan meccs ahol pontosztozkodás lesz. A Parma jól szokott teljesíteni otthon, de mégse bízok annyira a győzelmükben. A Fiorentina vendégszerepelt Dániában és egy 3-1-es győzelemmel tért haza, de szerintem hiába a siker, a fáradság megmarad. Sok hiányzóval is küzdenek, Rossi biztos nem játszik, de Vargas és Cuardado játéka is kérdéses. Szerintem Rodríguez is nagyon hiányozni fog a védelemből. Ami még segíthet a vendégeken az az hogy Savic és Valero visszatér a csapatba. A hazaiaknál senki sem hiányzik, de visszatérhet Felipe a védelembe. Nagy hazai támogatás várható a meccsen, és a klubon belül is jó hangulat uralkodik. Cassano, Biabiany, Parolo nagyon jó formában vannak repíthetik a hazaiakat. Utolsó hazai meccseiken jól teljesített a Parma, ma lehet h mégis beüt a gikszer,ezért óvatosan állok hozzá, és kihasználom, hogy döntetlen esetén a tétemet visszakapom.

Tippem: Parma nyer ( DNB) odds 1.72
Parma rúg gólt odds 1.28
Bátraknak: Parma nyer odds 2.40

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.

 

Európa Liga

2014.02.19. 23:48 | 1x2 | 40 komment

 

A mai Európa Liga kavalkádból két meccset válaszoztam, a két tipp kiad egy 2.53-as oddsot. Fogadjátok szeretettel.

FC Porto - Frankfurt

Nálam a meccs favoritja a portugál csapat és nem csak a formák alapján, hanem a hatalmas múltbeli eredménynek alapján is. A Porto serlegtermében jó pár kupa kivan terítve. Többek közt két BL serleg és szintén két EL trófea is. A portugálok a BL-ben kezdték meg a nemzetközi kupamenetelést, de gyengének ítéltettek az Atl Madrid és a Zenit mögött és az Európa Liga maradt nekik. A bajnokságban szokatlan módon a második helyen állnak, 4 pontos hátránnyal a Benfica mögött. A hazai mérlegük roppant mód erős 7/2/0.
A Frankfurt elég szenvedősre veszi az idényt, a 12-ik helyen állnak 21 ponttal. Az elmúlt két idegenbeli mérkőzése gyalázatosra sikerült, de nem is kispályás csaptok verték őket, azért ezt is jegyezzük meg.
Borussia Dortmund - Frankfurt 4:0
Frankfurt - Braunschweig 3:0
Bayern München - Frankfurt 5:0
Mint már mondtam én a portugálokat látom esélyesnek, de a tippem mégsem a Porto győzelme, hanem az, hogy legalább 2 gólt rúgnak. Ez persze általában elég is kell, hogy legyen egy győzelemhez, de egy sok gólos döncivel is talpon marad a tipp :)

Tipp: Porto 1.5 felett odds 1.57Juventus - Trabzonspor

Gondolom nem kel ecsetelnem mekkora a két csapat közti különbség, ezért nem is megyek bele semmiféle összehasonlításban.
Míg a Juventus főlényesen vezeti az olasz bajnokságot, addig a Trabzonspor (8) csak közepes teljesítményt nyújt a török pontvadászatban. Alapból tudvalévő, hogy az olasz csaptok nem sokra tarják az Európa Ligát, de most bátorkodok bízni a Juventus jó teljesítményben és motivációjában. Csak azért választottam ezt a mecset, mert a Juve 9 pontos előnye végett, úgy vélem lesz bőven erejük erre a sorozatra is koncentrálni és a döntőnek az torinói Juventus Stadion ad otthont 2014. május 14-én. Nem mellesleg a végső győzelemre is esélyesek, ha már a BL-ben nem sikerült a nagy mutatvány majd itt fog. Kérdezhetnétek mit akarok a Juve győzelmére adott szerény 1.17-es oddal? Semmit nem akarok, az nem ér egy fityinget sem, de ha lehozzák kapott gól nélkül a meccset azt már szépen számolják. Mert úgy gondolom, hogy jó taktikus módon nyerik ezt a meccset kapott gól nélkül, hogy a visszavágó már csak formalitás legyen.

Tipp: Juventus nyer és nem kap gólt odds 1.61

 
       Sok sikert sok szerencsét!
Várom a hozzászólásokat,tippeket, észrevételeket.

Ha van kedvetek hasonló elemzések írásához informálódjatok a
              TIPP POSTALÁDÁBAN a részletekről.

Figyelem! a 7.000 főt számláló facebook oldalunk is szeretettel vár mindenkit.